Ať už jste samostatně výdělečně činný řemeslík nebo vedoucí týmu větší montážní skupiny, výběr spráně vybaveného vozidla pro vaši firmu je zcela zásadní. Stejně jako je důležité pečovat o exteriér vozidla, abyste u klienta zanechali trvalý pozitivní dojem, interiér bude hrát stejně důležitou roli v tom, aby byl váš pracovní den bezpečný a efektivní. Výběr mezi vysoce kvalitními regálovými systémy a dílenskými vestavbami pro vozidla je velkou úvahou, která do značné míry ovlivní vaše podnikání – a zde jsou hlavní důvody:

1. JE KOMPAKTNĚJŠÍ A SPOLEHLIVĚJŠÍ NEŽ "HOME-MADE" POLICE

Bývaly doby kdy si řemeslníci stavěli své vlastní regálové systémy do své dodávky ze dřeva různých variant. Není to tak dávno, ale přístup „udělej si sám“ byl často jedinou možností jak vybavit svoje vozidlo policemi pro uložení nářadí a materiálů. Doba se změnila a v dnešní době je to zcela odlišné. Do-Dodávky.cz a System Edström nabízí vysoce kvalitní regálové systémy a dílenské vestavby do aut, které vyhovují všem potřebám a jsou vyrobeny z lehké, ale pevné oceli. Díky použití kovu místo dřeva jsou dílenské vestavby mnohem robustnější, bezpečnější a odolnější.

Další důležitou věcí, díky které jsou naše dílenské vestavby pro vozidla lepší než přístup „udělej si sám“, je zapsání dílenské vestavby do technického průkazu vozidla. Naše vestavby jsou homologovány Ministerstvem dopravy ČR a lze je zapsat do velkého technického průkazu vozidla, což je důležité při kontrolách kdy vás zastaví hlídka policie, při kontrolách STK vozidla, ale také při řešení problému s pojišťovnami ve chvíli, kdy se přihodí dopravní nehoda.

2. ZLEPŠUJE BEZPEČNOST A EFEKTIVITU

Pokud firma nebo řemeslník používá užitkové vozidlo k přejíždění mezi pracovišti a přepravuje nářadí, příslušenství a různé materiály, je nezbytné, aby byl náklad bezpečně a efektivně uložen. Kolik času například vy nebo vaši zaměstnanci strávíte každý den hledáním věcí, které byly v dodávce ztraceny? Nebo často za jízdy slyšíte, jak vaše nářadí a materiál rachotí v nákladovém prostoru?

Správně navržený regálový systém pro vozidla poskytuje řemeslníkům a firmám bezpečný způsob přepravy nářadí a materiálu. V případě nehody zabrání kvalitní regálový systém vozidla vymrštění nářadí a materiálu uložených v nákladovém prostoru vozidla a sníží riziko zranění řidiče a jeho spolujezdce. Pomáhá také vám a vašemu personálu chytře a efektivně uspořádat nářadí, příslušenství a materiál tak, aby byla maximálně využita kapacita úložného prostoru vozidla.

3. VYTVÁŘÍ DOJEM PROFESIONALITY

Kromě zlepšení každodenní efektivity pomáhají dílenské vestavby ve vozidle zlepšit profesionální image vaší firmy. Vaše dodávka je odrazem vaší společnosti, takže když jsou její dveře otevřené, je důležité zajistit, aby každý, kdo nakoukne dovnitř, viděl uklizené a dobře uspořádané vozidlo.

4. ŠETŘÍ VÁM PENÍZE

Nemusí to být zřejmé, ale instalace profesionálního regálového systému vám může ušetřit peníze. Je prokázáno, že přehledně a efektivně uložené nářadí a materiál, vám ušetří denně minimálně 20 minut vašeho času. Tak klidně počítejte...

Dobře navržený regálový systém a dílenská vestavba do vašeho užitkového vozidla navíc chrání vaše drahé nářadí a materiál.

PROČ ZVOLIT DO-DODÁVKY.CZ JAKO DODAVATELE DÍLENSKÝCH VESTAVEB A REGÁLŮ PRO VAŠE VOZIDLA?

Náš tým má dlouholeté zkušenosti nejen s tvorbou typizovaných řešeních dílenských vestaveb a regálů do užitkových vozidel, ale také s návrhem a realizací těchto řešení na míru, dle potřeb zákazníka a jeho vozidla. Ať už se pohybujete v jakémkoli odvětví, poskytujeme vám portfolio vysoce kvalitních dílenských vestaveb a regálů pro užitkové vozidla, které zajistí, že úložný prostor vaší dodávky bude efektivní, bezpečný a využitý na maximum. Navíc k dílenským vestavbám dodáváme spoustu zajímavého příslušenství, které vám pomůže při vašich každodenních pracovních činnostech.

Napište nám nebo zavolejte ještě dnes a my vám rádi poradíme s možností realizace dílenských vestaveb a regálů pro vaše vozidla.