V zastoupení belgické společnosti Prime Design Europe pro Českou republiku a Slovensko vám přinášíme kompletní řešení střešních nosičů, příčníků, držáků na žebřík a mnoho užitečného příslušenství. Vývojem a výrobou střešních nosičů pro dodávky a všechny typy užitkových vozidel se tato společnost zabývá již od roku 2006, a díky tomu nabízí vlastní unikátní patentované řešení, které má významný dopad na bezpečnost a efektivitu každodenních prací.

Jako jediní v tomto segmentu produktů používají k výrobě výhradně hliník - pevné a zároveň lehké systémy, u kterých se nemusíte obávat koroze a znehodnocení. 

Všechny produkty jsou vyrobeny a připraveny na montáž svépomoci. Dodáváme s veškerým kotvícím a spojovacím materiálem a návodem. Při montáži není potřeba vrtat do konstrukce vozidla - celý systém je navržen tak, aby byly pro ukotvení použity existující kotvící body daného typu vozidla.

Více o produktech, které máme v nabídce naleznete v sekci střešních nosičů: Střešní dosiče pro dodávky a užitkové vozidla (do-dodavky.cz)